6937908057, 6932904070 Κολωνάκι Τηλ. 2107222466 / Κουκάκι Τηλ. 2109240070
hero image
 
 
 
 
 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
WATER GAS ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ | Υδραυλικός  Κολωνάκι ΑττικήςΗ επιχείρηση μας “WATER GAS ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική  και πιο συγκεκριμένα στοΚολωνάκι, δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κολωνάκι και σε όλη την Αττική.


Το δίκτυο των σωληνώσεων είναι η καρδιά μιας εγκατάστασης σε ένα σπίτι σε ένα γυμναστήριο σε ένα ξενοδοχείο με την σωστή μελέτη και εφαρμογή υπάρχει πάντα επάρκεια κρύου και ζεστού νερού καθως ψύξης και θέρμανσης ενώ ταυτόχρονα επεμβαίνουμε τοπικά για επισκευή ή συντήρηση χωρίς να διακόπτουμε την λειτουργία της.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Από το 1955

στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Πλέον αποτελούμε την τρίτη γενιά υδραυλικών στην οδό Ξενοκράτους 23 στο Κολωνάκι της Αττικής.

Διαθέτοντας όλη αυτή την γνώση και την εμπειρία χρόνων της υδραυλικής τέχνης σε παλιές αλλά και σε νέες εγκαταστάσεις, είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε τις υδραυλικές εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Όλων των ειδών τις υδραυλικές εργασίες από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη. Ενδεικτικά:
 
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  Υδραυλικές Κατασκευές
  Υδραυλικές Συντηρήσεις
  Επιδιόρθωση παντός τύπου σωληνώσεων
  Τοποθέτηση λεκάνης WC
  Τοποθέτηση καζανάκι - Μηχανισμού WC
  Τοποθέτηση νιπτήρα και μπαταρίας
  Ανακαίνιση μπάνιου 
  Ανακαίνιση κουζίνα
  Ύδρευση - υδροροες
  Βλάβες
  Αντικατάσταση σωληνώσεων
 
 
 
 
 
 
 
Είμαστε εδώ για εσάς

εξυπηρετώντας το Κολωνάκι και ολόκληρη την Αττική 24 ώρες το 24ωρο. 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να μας εξηγήσετε το πρόβλημα σας και μαζί να προγραμματίσουμε το ραντεβού μας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε σωστά και άμεσα.